Støttestrømper

Støttestrømper en effektiv og nem måde at lindre trætte ben / fødder , reducere hævelse og forebygge åreknuder vener. De hjælp mod hævede ben ved at transportere væk væsken , der er opstået - ved at øge blod cirkulation. Ud over Støttestrømper til at forhindre hævelse, de også hjælp at reducere og lindre smerter i åreknuder vener, reducere den tunge fornemmelse i benene under stillesiddende arbejde og i højere kompression, også reducere risikoen for blod blodpropper, når, for eksempel, sidder på flyrejser.

Støttestrømper, der understøtter benene via pres. Den kompression er tilgængelig i forskellige klasser og forklarer, hvordan meget pres der er i den støttestrømper. Det pres er angivet i mm Hg , som står for millimeter af kviksølv , når det oprindeligt målt , hvor meget kviksølv steg i barometer intervaller ved forskellige tryk - dette hjælper dig til at vide , hvor meget pres / kompression et Støttestrømper har. Den højere den mmHg, den højere den kompression har sokken.

Mønstrede og farverige Støttestrømper

Vi har et bredt udvalg af både monokrom , neutral ( f.eks. sort, hvid ), farverig & mønstrede Støttestrømper .

Hvilken kompression tryk passer bedst

Lav kompression klasse - er 12-14 mmHg og passer meget godt som flyvning sokker, hvor du får nogle støtte til benene under flyvningen. Compression klasse 1 - er 15-22 mmHg og er den mest almindelige Støttestrømper og anvendes med fordel i de første tegn på nedsat blod omsætning , træthed symptomer og hævelse af benene. De kan også blive brugt til ved starten / mindre varicose vener . Disse kompression sokker hjælp til at forbedre blod cirkulation i benene og dermed reducere væskeophobning i benene. Compression klasse 2 - er 23-32 mmHg , og tilvejebringer effektivt tryk ved anklen . Denne kompression sokker er godt velegnet til svære åreknuder vener , hævelse efter blod blodpropper , hævede ben i almindelighed, for venøse komplikationer under graviditeten , osv.

Størrelse og dimensioner af Støttestrømper

I fortiden , du kom til ordre Støttestrømper, du behøver ikke have at gøre dette i dag , da der er i stedet et stort udvalg af kompression sokker at kulør alle - i forskellige farver / mønstre og i forskellige størrelser . Når du bestiller et par støttestrømper, antager du din fodstørrelse. Hvis du har hævelse i dit ben, kan du også måler det omkring det.. Du kan få hjælp til, hvilken størrelse du skal vælge ved at læse vores størrelsesguide til Støttestrømper .

kompressionsstrømper - En anden betegnelse for Støttestrømperer

Støttestrømper også kaldet kompressionsstrømper, og er den samme strømpe . På den anden side er der er en forskel mellem såkaldte kaldet medicinske Støttestrømper og Støttestrømper. Støttestrømper du kan vælge og bruge dig selv til forebyggelse og nødhjælp formål. Medicinske Støttestrømper, på den anden side, er en strømpe ordineret af læger.

Træning i kompressionsstrømper

kompressionsstrømper nævnt , når taler om strømper i træning . kompressionsstrømper , som nævnt , er det samme som Støttestrømper, med et andet navn . Når du bruger disse sokker , når du arbejder ud , de hjælp med det opsving efter træning og gøre dine ben ser hurtigere - dermed de kaldenavn recovery sokker

.

Støttestrømper under graviditet

Støttestrømper er behagelige og afslappende under graviditet og hjælp holde væk hævelse fra benene. Da maven begynder at vokse, du kan skifte til støtte strømpebukser til gravide at vi også har med os . Strømpebukser hjælp at støtte maven og hjælp selv ud til enden af graviditeten. Det tilrådes at starte tidligt i graviditeten med disse for at maksimere den gavnlige virkning.

Forebyggelse åreknuder vener med Støttestrømper

Hvis du har åreknuder vener du kan forhindre mere fra disse og også aflaste den onde fra dette ved et par af Støttestrømper. På den anden side er det ikke muligt at gøre åreknuder gå tilbage via Støttestrømper - bare forhindre at fremkomsten af mere. Derfor er det godt at starte ved hjælp disse så tidligt som muligt i tegn på åreknuder vener, for eksempel i begyndelsen af en graviditet for at forhindre den forekomst af mulige åreknuder vener.

Støttestrømper materiale

Støttestrømper er tilgængelige i forskellige materialer, den mest almindelige væsen Støttestrømper lavet af bomuld og er et praktisk materiale. Der er også bambus Støttestrømper - en spændende og ny form for materiale. Ud over at bambus er et naturligt materiale, det også afbalancerer temperaturer - når dine fødder er varme, de bliver koldere, og når dine fødder er kolde, de får varmere . De også hjælpe til transport fodsved og reducere den lugt fra det. Støttestrømper er også tilgængelige i nylon , som er lidt tyndere for Støttestrømper og er mest almindeligt findes i Støttestrømper. Hvis du er lidt frossen, vi også Har Støttestrømper i uld .

© Copyright 2011-2021 Panatta of Sweden AB - All rights reserved