Hvad er det materiale, produkterne er lavet af?

Bomuld - den mest almindelige fiber i sokker, naturligt behagelig og blød mod kroppen.

Polyamid - Syntetisk fiber, der er mere elastisk, er polyester, lav fugtabsorption og varmebestandig, men ikke så god som polyester.

Akryl - Syntetisk fiber, der ligner uld, men ikke dens egenskaber. Holder formen og er farvebestandig.

Polyester - syntetisk fiber, relativt stærk fiber med lav fugtabsorption. God elasticitet og varmebestandig.

Uld - er den mest almindelige naturlige fiber fra dyreriget, uld har meget god fugtabsorptionsevne. og er både formbar og elastisk. Uldfiberen er varmeisolerende, uld opvarmes også i våd tilstand, da fugt ikke kan trænge ind i de fedtede fibre. Ulden både åndes og opvarmes. .

Bambus - lanceret som materiale i det fremtidige, miljøvenlige alternativ. Bambus er et naturligt og økologisk bæredygtigt materiale. Materialet er meget blødt og åndbart. Bambus holder dine fødder tørre, meget god absorbans og er god til følsomme fødder. Bambus er også naturligt antibakteriel og fjerner dårlig lugt. .

Modal - er en syntetisk fiber, der ligner bomuld, men er et bedre miljøvalg, modalen er blød, åndbar og absorberer fugt. .

Coolmax - er et fugtighedsvævende materiale, der holder dine fødder tørre og friske under hele din aktivitet. Den faktiske funktion ligger i fibrene, der transporterer fugtigheden fra huden til ydersiden af ​​strømperne, hvor den kan fordampe. .

Thermolite - transporterer fugt hurtigt væk og er meget varmebesparende. Thermolite er tre gange så varm som almindelig kompakt fiber. Varm og holdbar.

© Copyright 2011-2023 Panatta of Sweden AB - All rights reserved Org.Nr: 556961-5809