Handelsbetingelser

Vi hos Sockis.dk ønsker, at det skal være enkelt og sikkert for dig som kunde at købe produkter fra os. Vi tilbyder 30 dages åbent køb, hvis varen sendes tilbage i samme stand som du modtog den. Dette forudsat at produktet og produktemballagen er i uændret stand, dvs. ubrugt og ikke ødelagt eller beskadiget. Du må ikke bruge produktet, men selvfølgelig undersøge det omhyggeligt.

Sockis/dk overholder reglerne for svensk distribution og hjemsalg.
For yderligere information, se: http: // www. konsumentverket.se/

Betalingsmuligheder

Kortbetaling og øjeblikkelig betaling via internetbank
Betal sikkert med Visa og Mastercard via vores Paypal-partner
Paypal bruger sikker kryptering under streng banknorm.
Dine kortoplysninger sendes direkte til banken og kan ikke læses af andre end din bank. Der opkræves ingen gebyrer ved køb.

Forudbetaling
Du har også mulighed for at foretage en forskudsbetaling til vores bankgirokonto.
Du placerer din ordre som sædvanlig i online-butikken og modtager derefter din ordrebekræftelse, vores bankgironummer og yderligere betalingsoplysninger.

Forsendelse og levering

Sockis.dk har en fragt fra 49 DDK til 600 DKK, så fragtfri. Prisen gælder kun i Europa. Varerne leveres i de fleste tilfælde til din postkasse. Hvis ordren bliver så stor, at den ikke kan bruges som et lager, kan du afhente dine produkter på det nærmeste posthus.
Tæl på 1-3 dages leveringstid.

Beskyttelse af personlige oplysninger

Dine personlige oplysninger håndteres i overensstemmelse med gældende bestemmelser i den svenske personoplysningerlov (PUL).

Ret til inddragelse og åbent køb

Hvis du opdager skade på din pakke, når du afhenter den, skal den underrettes direkte på leveringsstedet. Sockis.dk har desværre ingen mulighed for at tage ansvar for Postens håndtering i forbindelse med levering. Hvis den forkerte levering har fundet sted, eller produktet er defekt, kan der laves klage. Dette skal ske senest syv (7) dage fra modtagelsen af ​​varerne. Kontakt os inden du returnerer varen, så vi kan acceptere, om du ønsker et nyt produkt eller penge tilbage. Du vil selvfølgelig også få returforsendelsen. Ret ikke med porto. Indtast banken, clearing nummer og konto, du vil have pengene i. Tilbagebetaling sker inden for 30 dage.

Hvis du af en eller anden grund beklager dit køb, vil du have fuld afkast inden for 30 dage efter modtagelsen. Kontakt os inden varen sendes til gengæld. Husk at du er ansvarlig for produktet, indtil den når os. Retur fragt er for dig selv og også risikoen for transport tilbage.

Ret ikke med porto.. Produktet skal være ubrugt og emballagen ubrudt. Indtast banken, clearing nummer og konto, du vil have pengene i. Tilbagebetaling sker inden for 30 dage

Salg til mindreårige

Hvis du er under 18, skal du have målmandens tilladelse til at bestille fra os.

Force Majure

Begivenheder som krig, naturkatastrofer, arbejdsmarkedskonflikter, offentlige beslutninger, manglende leverancer fra underentreprenører, udryddelsestilfælde og sammenlignelige begivenheder uden for Strumpis.se-kontrollen, som ikke med rimelighed kan forventes, skyldes force majeure, hvilket betyder, at Sockis AB befriet fra sine forpligtelser til at opfylde indgåede aftaler.

Tvist

Hvis denne tvist opstår, følger vi Svensk Klagenævns anbefalinger, kan du besøge deres hjemmeside www.arn.se

© Copyright 2011-2021 Panatta of Sweden AB - All rights reserved